Ellesie

Voor vrouwen

Ellesie is een kleinschalig zorgcentrum speciaal en alleen voor vrouwen. Wij willen je helpen met alle problemen die jij ervaart rondom jouw cyclus. Vanaf de eerste menstruatie tot in de late overgang. Bijvoorbeeld omdat je last hebt van hevig bloedverlies, de menopauze,  anticonceptieproblemen of een afwijkend uitstrijkje.

Met een ervaren team van deskundige professionals helpen wij jou om weer volop in het leven te kunnen staan. Door klachten weg te nemen en daarmee jouw zelfvertrouwen en zelfbeeld te versterken. Zodat jouw cyclus en vrouw-zijn niet op een negatieve manier jouw leven bepaald maar jouw leven juist kleur en kracht geeft.

Zorg die bij je past

Wij zijn de eerste en enige kliniek in Nederland die volledig gespecialiseerd is in de vrouwelijke cyclus. Wij herkennen jouw verhaal als dat van andere vrouwen en erkennen de impact van jouw klachten op jouw leven. Wij nemen alle tijd en aandacht voor jou en jouw zorgvraag; we zien elkaar zo vaak als jij wilt en nemen alle rust tijdens de afspraak.

Veiligheid en comfort staan in ons behandelcentrum voorop. Samen bepalen we de behandelaanpak die bij jou past. Ons team begeleidt je gedurende het gehele behandeltraject.